Нарешті Creative Assembly кинула фентезійні та напівфентезійні світи та повернулася до реальної історії. Наступна гра студії – Total War: Pharaoh, присвячена стародавньому Єгипту.

Точніше, періоду Нового царства з 1550 по 1069 рр. до н. е., тобто це найглибше занурення Creative Assembly в історію. Бронзова доба. У базовій грі буде представлено 8 лідерів трьох націй: єгиптяни Рамзес, Сеті, Таусрет та Аменмессе; ханаани Бей та Ірсу; хети Курунта і Суппілуліума. Як зазвичай, нам запропонують глибоку глобальну стратегію з динамічними тактичними битвами та автентичними бойовими юнітами.

Реліз Total War: Pharaoh заплановано на жовтень 2023 р. як зазвичай, лише на ПК. У гри вже є сторінка у Steam. Орієнтовна ціна базової версії складе $59,99, Deluxe Edition – $72,87, Dynasty Edition з чотирма майбутніми DLC – $91,46. Це Sega, тож дешевше не буде.

Цікаво, що сторінка Total War: Pharaoh в Epic Games Store видає зараз дуже дивний напис «This content is currently unavailable in your platform or region.» У вас все гаразд, EGS?