Компанія Tesla показала нові кадри своїх роботів Tesla Bots у корпусі, який виглядає готовим до виробництва. На відео вони повільно рухаються вперед без спотикань, які глядачі бачили під час першого показу. Про це пише The Verge.

Очевидно, роботи можуть робити й інші речі – піднімати предмети та розпізнавати об’єкти. Нове відео показав Ілон Маск під час зборів акціонерів. Ролик демонструє деякі конкретні оновлення проєкту, зокрема контроль крутного моменту двигуна, розпізнавання та запам’ятовування навколишнього середовища, навчання ШІ на основі відстежуваних рухів людини та маніпулювання об’єктами. Приміром, у відео Tesla Bot бере предмети зі столу та кладе їх у контейнери.

Передбачається, що компанія почне виробництво Tesla Bot після того, як випустить свої перші довгоочікувані кібервантажівки Cybertruck.

Нагадаємо, що Tesla Bot розробляють як людиноподібний робот. Вперше його представили торік на заході «День штучного інтелекту» (AI Day). Тоді Tesla показала лише реконструйовану версію бота, який ледве йшов вперед. Тож нинішні роботи – це значний прогрес, оскільки вони можуть самостійно пересуватися та виконувати інші маніпуляції.