У ремейка Dead Space у Steam з’явилася пробна версія — тепер у гру можна безплатно пограти протягом 90 хвилин. Для цього гру не треба купувати — вона доступна для завантаження як звичайна демо-версія. Але на відміну від демо, Dead Space – Free Trial пропонує повну версію гри, і лише від гравця залежить, як далеко він зможе пройти по сюжету за відведені півтори години.

Стиль оформлення блоку Free Trial на сторінці гри змусив ігрову спільноту вдатися до спекуляцій, чи не значить це, що Valve запускає нову функціональність у Steam — безплатні пробні версії ігор, і саме в такому сенсі про цю новину написали практично всі англомовні ігрові сайти.

В новий Dead Space можна безплатно пограти 90 хвилин

Наразі Valve ніяк не коментує появу пробної версії ремейка Dead Space, тому поки що невідомо, чи це дійсно нова послуга у Steam, чи просто ініціатива EA, яка саме зараз проводить розпродаж у Steam, і той самий Dead Space до 29 травня пропонується зі знижкою 20%.

А який варіант вам здається зручнішим — такі 90-хвилинні пробні версії чи як зараз, коли є можливість повернути гроші, якщо у грі було проведено менше ніж 2 години?