Останніми днями компанія Lexus показала одразу декілька зображень-тизерів, які натякають нам на найближчі майбутні прем’єри від «японців».

По-перше, треба відзначити натяк на позашляховик Lexus GX нової генерації: показано передню частину автомобіля з фарою та решіткою радіатора, а також продемонстровано ліхтар на кришці багажника та написом-назвою Lexus. Очікується, що новий Lexus GX збереже рамну конструкцію та напевно буде побудований на платформі TNGA-F: тобто, він знову запропонує чудові можливості на бездоріжжі у поєднанні з розкішним салоном.

По-друге, іншим «натяком» від компанії є зображення бокової частини автомобіля Lexus TX – то ж це має бути великий 3-рядний кросовер, що буде побудований на основі Toyota Grand Highlander. Тобто варто очікувати платформу TNGA-K та 4-циліндрові мотори – або «турбо», або гібридні. Вже навіть зустрічалась інформація про патентування назв Lexus TX350 (звичайний турбодвигун), Lexus TX500h (гібрид), Lexus TX550h+ (гібрид з можливістю підзарядки). Варто очікувати, що автомобіль запропонує від 250 до 360-370 «коней» в залежності від версії.

Більш детальна інформація з’явиться ближче до офіційної презентації моделей. Дякувати, чекати залишилось не довго – обидві моделі мають дебютувати вже протягом найближчих місяців або навіть тижнів.