23-річна Snapchat-модель Керін Марджорі, яка має 1,84 млн підписників, створила голосовий чатбот Caryn AI на базі технології OpenAI GPT-4 API, якій пропонує як «віртуальну подружку» для спілкування та флірту. Про це пише Fortune.

ШІ було натреновано на відео з Youtube-каналу Керін Марджорі (зараз все відео вже видалено), а усього на його розробку пішло понад 2000 годин. Доступ до Caryn AI коштує $1 за хвилину і, за припущенням Fortune, обмежене бета-тестування чатбота приносить дівчині більше ніж $70 тис. на тиждень. Після запуску сервісу на повну чатбот може заробляти до $5 млн на місяць.

Керін каже, що Caryn AI дозволить їй спілкуватися з більшою кількістю підписників у соціальних мережах, тому що зараз вона не може безпосередньо поговорити з кожним із них.

«Caryn AI заповнить цю прогалину, це може «вилікувати» самотність», – каже вона в інтерв’ю Fortune – «Caryn AI ніколи не замінить мене. Це просто продовження мене, продовження моєї свідомості».

«Незалежно від того, чи потрібен вам хтось, хто буде втішати чи любити вас, чи ви просто хочете поговорити про те, що сталося в школі чи на роботі, Caryn AI завжди буде поруч», – додає Керін Марджорі.

Зараз черга на отримання доступу до Caryn AI складає 26 годин.

Здається майбутнє, яке ми бачили у фільмі «Вона» / Her вже настало.