Samsung Galaxy Flip5 також має суттєво збільшити зовнішній екран

Невеличкі зовнішні екрани помітно обмежують можливі сценарії їх використання на складаних смартфонах. Motorola приділяє увагу цьому моменту, продовжуючи збільшувати цей дисплей на новіших моделях Razr. Але й Samsung не ловить гав.

Вже декілька джерел встигли повідомити, що нова модель Samsung Galaxy Flip5 суттєво збільшить зовнішній дисплей. Відомий у Твіттері під ніком Ice universe інсайдер розповідає, що діагональ такого екрана складе 3,4 дюйма, а його роздільна здатність сягне 720×748 пікселів (305 ppi).

Раніше інсайдер вже встиг розповісти, що зовнішній дисплей Galaxy Flip5 буде більшим за такий в OPPO Find N2 Flip. Щоправда, в такому випадку їх важко порівнювати, адже такий дисплей в OPPO має зовсім інше співвідношення сторін.

Разом з цим керівник Display Supply Chain Consultants Росс Янг також писав, що Flip5 матиме більший зовнішній екран, зазначаючи, що його діагональ буде більше за 3 дюйми.

Декілька днів тому ще один інсайдер OnLeaks, разом з блогом Mediapeanut також підтвердив, що зовнішній дисплей Flip5 варто очікувати саме з діагоналлю 3,4 дюйма. Ще він додав, що діагональ основного дисплея складатиме 6,7 дюйма, в основному блоці камер залишать два сенсори, а також зазначив розміри корпусу в розкритому стані — 165×71,8×6,7 мм.

Samsung оновлює свої складані смартфони влітку. Навряд цього року концепція принципово зміниться, тому чекати на нові моделі залишається не так довго.