Чат-бот Bing від Microsoft тепер може шукати зображення та відео, бронювати столик в ресторані та нарешті отримає плагіни

Компанія Microsoft оголосила про значне оновлення свого чат-бота Bing, яке включає нові функції, такі як пошук зображення та відео, бронювання ресторанів, історія чату та розумнішу інтеграцію з Microsoft Edge. Оновлення слідує за тим, що Microsoft зробила чат-бот Bing загальнодоступним для всіх користувачів.

Найважливішим доповненням до Bing Chat є нова функція «Дії», яка дозволяє користувачам виконувати завдання без необхідності переходити між вебсайтами.

Наприклад, якщо результат пошуку пропонує ресторан, штучний інтелект Bing може допомогти знайти час бронювання, який підходить користувачеві, і дозволити йому забронювати його в інтерфейсі чату. Ця функція також працює через Edge, дозволяючи користувачам попросити ШІ Bing відтворити фільм, який він автоматично вибере і відкриє відповідний сайт, щоб почати відтворення.

Результати пошуку зображень і відео тепер відображатимуться безпосередньо в чаті Bing, з оновленим форматуванням і діаграмами та графіками, щоб зробити інформацію більш доступною. Незабаром користувачі зможуть запитувати зображення або відео об’єктів, тварин, місць та інших предметів. Bing Image Creator буде доступний більш ніж 100 мовами, що спростить створення зображень у чат-боті Bing.

Microsoft також впроваджує функцію історії чату, що дозволяє користувачам підіймати розмови з чат-ботами на різних пристроях і використовувати Bing як інструмент для досліджень. Користувачі також зможуть експортувати та ділитися розмовами з чат-ботом у Twitter або перенести їх у документ Word.

Для користувачів Edge, якщо вони відкриють посилання з відповіді чат-бота Bing у браузері Edge, чат автоматично переміститься на бічну панель, щоб вони могли продовжувати ставити запитання під час перегляду сайту. Microsoft також експериментує з персоналізацією сеансів чату, включаючи додавання попередньої історії в нові розмови.

Нарешті, Microsoft відкриває чат-бот Bing для сторонніх розробників за допомогою плагінів. Microsoft ще не оголосила, коли ця підтримка буде доступна, але компанія працює з такими партнерами, як OpenTable для бронювання, Wolfram Alpha для візуалізації та OpenAI, щоб дозволити розробникам під’єднатися до чат-бота Bing.

Оголошення Microsoft з’явилося напередодні конференції для розробників Google I/O, на якій пошуковий гігант, як очікується, представить нові розробки в галузі штучного інтелекту. У березні Google запустив власного чат-бота Bard і тепер прагне конкурувати з Bing і ChatGPT.