Нові бездротові навушники Beats Studio Buds+ неочікувано з’явились на Amazon, хоча Apple ще офіційно не анонсувала новинку. Сторінку швидко прибрали, втім характеристики й дизайн гаджета ми вже можемо оцінити.

Однією з головних особливостей Beats Studio Buds+ стане новий прозорий дизайн, який дещо нагадує навушники Nothing Ear (2). Також будуть доступні й більш класичні виконання – у чорному та кольорі слонової кістки. В цілому ж дизайн майже не відрізняється від оригінальних Studio Buds, які були випущені у 2021 році.

Beats Studio Buds+ залишаються більш спортивною альтернативою AirPods Pro та мають компактнішу форму без “ніжки”. Завдяки збільшеним мікрофонам та зміненим вентиляційним отворам Studio Buds+ пропонують в 1.6 рази ефективнішу систему активного шумопоглинання та у 2 рази покращений режим прозорості, ніж оригінальні Studio Buds. Покращилась і автономність — до 36 годин разом із кейсом проти 24 годин у попередника.

Studio Buds+ мають захист від вологи згідно з класом IPX4. В комплекті йдуть амбушури в розмірах XS, S, M та L. Якщо інформація на сторінці Amazon вірна, навушники надійдуть у продаж 18 травня за ціною $169,95.