Ми вже розповідали про оновлення Hyundai Elantra, аж ось прийшла черга й для його спортивної версії з позначенням літерою «N». Отже, зустрічаємо автомобіль Hyundai Elantra N – і що він приніс з собою?

По-перше, помітно змінену зовнішність: розвинений передній бампер, величезні решітки радіаторів, бокові дефлектори, оригінальні 19-дюймові колеса, примітне антикрило, дифузор та подвійний вихлоп. По-друге, традиційно для «гарячих» версій, седан Hyundai Elantra N має отримати жорстку підвіску, потужні гальма, спортивні сидіння в салоні.

А ось третє – тип та потужність двигуна – поки невідомі. Попередник Hyundai Elantra N мав бензиновий 2-літровий 4-цилінідровий «турбо», який напевно й перейде до оновленої версії автомобіля. У такому випадку седан Hyundai Elantra N запропонує потужність близько 280-290 «коней», чого буде достатньо для прискорення 0-100 км/год за 5,3 секунди та максимальної швидкості 250 км/год.

Проте більше деталей ми дізнаємось згодом, коли автомобіль Hyundai Elantra N буде готуватись до старту продажів та повністю відкриє свої технічні характеристики та прайси. Це точно станеться до кінця поточного року.