За останній тиждень в мережі з’явилось багато нової інформації стосовно першого складаного смартфона від Google – Pixel Fold. Тепер же ми можемо його роздивитися і в реальному відео.

Невеликий ролик було опубліковано у Твіттері. У ньому можна побачити, як Pixel Fold складають та розкладають.

Контент на екрані заблюрили, тож поки що ми не можемо оцінити те, як виглядає Pixel Launcher на складаному девайсі. Зате можна побачити, що рамки навколо дисплею, особливо верхня і нижня, мають досить велику товщину. З естетичної точки зору цей варіант, звісно, програє таким моделям, як Galaxy Fold4. Але з практичної може бути трохи зручнішим — вам буде комфортніше тримати смартфон. Плюс фронтальна камера не забирає корисну площу дисплея, адже розміщена над екраном.

Нагадаю, Pixel Fold має отримати 7,6″ основний дисплей і 5,8″ зовнішній екран. Обидва використовуватимуть OLED-панелі з частотою оновлення 120 Гц. За продуктивність смартфона відповідатиме чипсет Tensor G2. Новинку мають представити під час конференції Google I/O 2023, 10 травня. А в продаж вона надійде у червні. Очікується, що вартість Pixel Fold складе від $1799.