Компанія Buick показала автомобіль Envista 2024 модельного року, який отримав невеличкі оновлення. Проте не змінився по суті.

Отже, у вигляді Buick Envista 2024 маємо 4,6-метровий купе-кросовер з доволі приємним дизайном, що формує окреслена краплеподібна лінія даху та вузькі фари й ліхтарі. Зверніть увагу, що основні фари встановлено нижче, їх наче приховано в решітці радіатора – яка, до речі, змінилась у версії 2024 модельного року. Крім того, відтепер автомобіль Buick Envista може похизуватись 18- та навіть 19-дюймовими колісними дисками (в залежності від версії). Є певні зміни й в салоні: новий блок клімат-контролю, встановлено великий 11-дюймовий центральний дисплей – разом з екраном приладів, вони створюють суцільну панель діагоналлю 19 дюймів.

Проте найголовніші зміни трапились під капотом. Віднині для моделі Buick Envista пропонується 1,2-літровий бензиновий турбодвигун, що видає потужність на рівні 136 «коней». Цей двигун працює разом з 6-ступеневим «автоматом» – інших варіантів не передбачено. Решта техніки також не вражає: передній привод, незалежна передня підвіска та напівзалежна задня; хіба що варто відзначити використання механізму Уатта на задній осі.

Проте все компенсується зовнішністю та ціною. Адже купе-кросовер Buick Envista 2024 буде коштувати від $23,5 тис.: такий собі «народний варіант» для шанувальників стильного дизайну.