Компанія MG показала свій новий електромобіль – і це стильний 2-місний родстер MG Cyberster. Може здатись, що новинка зроблена лише як «шоу-кар», аби привертати увагу. Проте насправді – це шанування історичних традицій компанія MG яка досить довго випускала класичні спортивні родстери.

Наразі з офіційної інформації відомо, що електромобіль MG Cyberster буде доступний для купівлі вже влітку 2024 року. Також відомий дизайн, адже оприлюднені офіційні зображення новинки MG Cyberster – і цей дизайн вийшов дуже привабливим.

Більше офіційно невідомо нічого: мовляв, «чекайте початку продажів». Проте неофіційно – щодо новинки MG Cyberster вже зустрічалось багато інформації. Наприклад, про розміри електромобіля: очікується 4,5-метрова загальна довжина та 2,69-метрова колісна база.

Також зустрічалась інформація про підготовку двох версій новинки MG Cyberster. Базовий варіант отримає задній привод та електродвигун на 231 кВт або 314 «коней». Максимальна версія запропонує повний привод та два електромотори загальною потужністю близько 400 кВт або 544 к.с. – цього має вистачити на прискорення 0-100 км/год за три секунди.

Ну що, електромобіль MG Cyberster вартий того, щоб його зачекати?