Навіть якщо ваша ціль схуднути до літа, цифра на вагах не завжди є найкращим показником прогресу. Саме тому Withings випустила нові розумні ваги Body Smart, які мають спеціальний режим “Eyes Closed”. Замість того, щоб демонструвати вашу фактичну вагу, пристрій буде виводити мотиваційні повідомлення, а також іншу інформацію, таку як кількість пройдених кроків, якість повітря чи погоду.

Такий підхід може бути ефективнішим для деяких користувачів. Адже ви одразу можете бачити свій прогрес та загальну тенденцію. Також він буде кориснішим для тих, хто хоче зосередитись на інших показниках, наприклад, збільшенні м’язової маси. Або ж для тих, хто хоче зберігати показники ваги тільки всередині застосунку.

Body Smart вимірюють вагу з точністю до 50 грамів. Також вони здатні відстежувати пульс і проводити аналіз біоелектричного опору (BIA) для визначення складу тіла. Ваги посилають невеликий електричний сигнал через ваші стопи для вимірювання жиру, вісцерального жиру (“поганого” типу жиру), м’язової маси та води в організмі.

Окрім того, девайс вміє вимірювати рівень метаболізму (BMR), а на основі цього показнику визначати й ваш метаболічний вік. Ці функції стануть доступні користувачам у травневому апдейті разом з режимом вимірювання ваги для вагітних.

Нові розумні ваги від Withings не показують користувачу його фактичну вагу

Body Smart можуть користуватися одночасно до восьми людей. Пристрій автоматично розпізнає користувачів. Девайс може синхронізувати дані з Google Fit та Apple Health. Попри наявність кольорового дисплея з високою роздільною здатністю, трьох AAA-батарейок має вистачати на 15 місяців роботи. Вартість Withings Body Smart складає $99.95. Ваги пропонуються у білому та чорному кольорах.