До речі, вже другої генерації: вперше Lexus LM з’явився у 2019 році й пропонував простір та розкіш: на додачу до звичного 7-місного салону, автомобіль також мав версію з 4-місним салоном, де позаду встановлювались «капітанські крісла».

Новий Lexus LM демонструє аналогічний підхід. Це великий мінівен, що виконаний у типовому дизайні Lexus: вузькі фари, безмежна решітка радіатора, колісні диски з тонкими спицями, напис «Lexus» на кришці багажника.

Проте це той випадок, коли зовнішній дизайн тут зовсім не головне. Головне – те, що всередині. А всередині Lexus LM може бути облаштований 6-місний салон, оздоблений витонченою шкірою та декором з дерева. Лишень зверніть увагу на підголівники, що обіймають голову. Або на великий сучасний дисплей на передній панелі. Непогано…

Аж допоки ви не почнете вивчати 4-місну версію Lexus LM – й тоді стане зрозуміло «хто тут насправді бос»! Звісно, тут босом є людина, що їде позаду в одному з двох окремих крісел. Де передбачено все: електропривод налаштувань, кліматичний «консьєрж», плаский 48-дюймовий телевізор, підігрів всього-всього та навіть підлокітників. Замало? Тоді додавайте режим руху Rear Comfort, покращену 3-ступеневу звукоізоляцію салону та 64-кольорове підсвічування.

Більше деталей щодо технічних особливостей автомобіля з’явиться згодом – ближче до старту продажів. А продажі мають розпочатись вже незабаром, причому одразу в 60 країнах Європи та Азії.