В мережі з’явилося відео з безпілотника, який покружляв над заводом Gigafactory у Техасі. В ньому можна побачити, як довгоочікуваний електричний пікап Tesla Cybertruck проходить тести в аеродинамічній трубі. Зокрема, на відмітці 13:42 видно роботу величезного склоочисника, якому вдається охопити більшу частину лобового скла.

Tesla активно готується до старту серійного виробництва Cybertruck. Очікується, що воно стартує цього літа. Компанія буде поступово нарощувати потужності, тому про масове виробництво можна буде казати не раніше 2024 року. Втім, до електричного пікапа є багато питань, зокрема і до склоочисника.

З'явилося відео з демонстрацією роботи величезного склоочисника на Tesla Cybertruck

За останні роки ми бачили різноманітні прототипи Cybertruck з більш компактними або величезними склоочисниками. Очевидно, що це питання виявилось не з найпростіших для вирішення. Навіть Ілон Маск відзначав, що склоочисник – це те, що його турбує найбільше.

Тож поки що не зрозуміло, чи фінальним є дизайн склоочисника, який можна побачити у відео вище. Та, зважаючи, що старт виробництва наближається, швидше за все щось схоже ми побачимо у серійній версії Tesla Cybertruck.