Той випадок, коли зовнішність відповідає суті. Отже, маємо «заряджену» версію моделі Acura Integra, причому лише додаванням позначення Type S справа не обмежилась – автомобіль Acura Integra Type S й справді отримав численні доопрацювання!

Зверніть увагу на новий передній бампер та збільшену решітку радіатора для покращеного охолодження двигуна. Або зверніть увагу на особливі 19-дюймові колеса зі спортивними шинами. Й до речі, на передніх осі встановлено 4-поршневі супорти Brembo зі збільшеними гальмівними дисками. Крім того, колії коліс було розширено (+9 см попереду та +5 см позаду), та й загалом кузов став ширший на 7 см завдяки збільшеним колісним аркам.

Але ж все не просто так! Адже під капотом автомобіля Acura Integra Type S ховається бензиновий 2-літровий 4-циліндровий турбодвигун серії K20C, що видає 320 «коней». Далі ця потужність відправляється на передні колеса через 6-ступеневу «механіку» та диференціал обмеженого тертя LSD.

Тримати автомобіль під контролем допомагають не лише потужні гальма або «хитрий» диференціал, але й змінена підвіска. Так, новинка Acura Integra Type S отримала стабілізатор поперечної стійкості діаметром 29 мм (+2 мм до стандартного) та амортизатори Adaptive Damper System з можливістю зміни налаштування.

Причому можливість налаштувань відкривається прямо з салону: декілька «кліків» по центральному сенсорному 9-дюймовому дисплею – й все готово! Крім того, в салоні автомобіля Acura Integra Type S можна знайти «олдскульну» повністю металеву ручку «механіки», спортивне кермо з покриттям замшею, металеві накладки педалей, цифрову панель приладів на основі 10,2-дюймового дисплея.

Новинка Acura Integra Type S має позначення 2024 модельного року – тобто, зараз лише відкривають приймання замовлень, а товарні автомобілі для клієнтів будуть виготовлятись та видаватись у другій половині 2023-го або навіть ближче до його завершення.