Одним з найпоширеніших типів замовлення їжі додому (чи, наприклад, в офіс) є піца. А компанія Domino’s в цьому плані є одним з найвідоміших брендів, який працює у багатьох кутках світу. Зробити замовлення можна традиційним шляхом через телефон, або сучаснішим — через застосунок.

І на цьому компанія не зупинилася. Її фірмовий застосунок тепер підтримує CarPlay, дозволяючи зробити замовлення по дорозі, скажімо, додому прямо з машини. Так, з мультимедійного дисплея можна зробити швидке замовлення на основі раніше створеного чи часто повторюваного варіантів, або ж швидко зв’язатися з оператором та зробити замовлення телефоном (через гучномовець, звісно):

Користувачі мають два варіанти замовлення через додаток Domino’s у CarPlay: Tap to Order або Call to Order. Tap to Order дозволяє клієнту відправити своє збережене просте замовлення або одне з останніх замовлень, в той час, як Call to Order дозволяє клієнту зробити замовлення на власний розсуд, поспілкувавшись з представником служби підтримки клієнтів в режимі hands-free.

Domino’s починає приймати замовлення навіть через CarPlay

Також в застосунку буде класичний Domino’s Tracker, за допомогою якого можна буде слідкувати за статусом виконання замовлення та доставлення.

На жаль, наразі такий варіант починає працювати лише в США, в Україні скористатися такою опцією поки що неможливо.

Цікаво, що застосунок Domino’s не є першим з підтримкою CarPlay. Серед інших відомих мереж, які експериментують з подібними можливостями, також є, наприклад, Panera Bread та Dunkin’.