До виходу дешевшої версії Google Pixel 7a залишилося не так багато часу. Модель має побачити світ на Google I/O 10 травня. Це означає, що найближчим часом буде спливати все більше цікавинок про нову модель. Раніше вже зʼявлялися світлини з тестовим семплом, який показав наслідування дизайну чинних флагманів, а на цей раз маркетингові рендери дістав інсайдер Стів Хеммерстоффер (OnLeaks), які опубліковані на сторінках MySmartPrice.

Найпомітнішою деталлю цього разу став новий блакитний колір. Раніше повідомлялося також про Pixel Buds з варіантом корпусу Sky Blue. Такі пристрої мають непогано підходити один до одного.

Разом з цим будуть й дві класичні опції. Серед іншого на зображеннях можна помітити невеличку зміну в розташуванні блока камер, який цього разу змістили трохи нижче (також він має стати металевим, як у флагманів). А от дисплей та його рамки, на перший погляд, змін не зазнали.

Очікується, що разом з оновленнями чипа Google Tensor G2, Pixel 7a також опанує індукційне заряджання та отримає нові камери.