Схоже, справи у ремейка Resident Evil 4 йдуть дуже добре: спочатку стало відомо, що у гри був рекордний онлайн на старті серед інших ігор серії, потім Capcom похвалилася трьома мільйонами проданих копій за перші два дні, а зараз — що з релізу, який відбувся 24 березня, загальний тираж гри перевищив 4 млн екземплярів.

Це робить ремейк Resident Evil 4 однією з найуспішніших ігор у франшизі: наприклад, Resident Evil 7 було продано 2,5 млн копій за перший тиждень (і понад 3,5 млн — за перші три місяці), а Resident Evil: Village — 5,7 млн за перші дев’ять місяців. Що стосується ремейків, то попередні частини також продавалися дуже непогано, хоча й гірше за Resident Evil 4: так, RE2 Remake було продано понад 3 млн за перші 3 дні, а RE3 Remake — 2 млн за п’ять днів.

Єдина гра у серії, старт якої був успішніший за ремейк Resident Evil 4, це шоста частина: RE6 у перший же день було продано аж 4,5 млн копій, проте далі “щось пішло не так”: гравці миттєво у ній розчарувалися, і до відмітки в 5 млн гра “повзла” цілий рік. Тож дуже ймовірно, що ремейк RE4 швидко “поб’є” показники RE6.