Microsoft випустила бета-версію своєї клавіатури SwiftKey для Android, яка додає чат-бота Bing, повідомляє ZDnet. Ця інтеграція має на меті надати користувачам Android деякі функції штучного інтелекту під час набору тексту на телефоні. Остання версія клавіатури SwiftKey Beta була випущена 4 квітня і доступна для завантаження в магазині Google Play.

Вибравши нову бета-версію SwiftKey як основну клавіатуру на пристрої Android, користувачі можуть шукати інформацію через Bing, просити ШІ переписати текст і спілкуватися з ним в чаті для створення певного контенту.

Microsoft розширює можливості штучного інтелекту, інтегруючи чат-інструмент Bing AI у свій браузер Edge для настільних комп’ютерів і в застосунок Bing для iOS/iPadOS та Android. Інтеграція Bing AI з власною клавіатурою здається логічним наступним кроком для Microsoft, враховуючи зростаюче використання інструментів штучного інтелекту серед користувачів.

Чат-бот Bing з’явився в бета-версії клавіатури SwiftKey для Android

Користувачі Android, зацікавлені в бета-версії SwiftKey, можуть завантажити та встановити її з Google Play. Увімкнувши клавіатуру, можна вибрати її як метод введення за замовченням. Щоб активувати чат-бот Bing, достатньо натиснути на іконку пошуковика на панелі інструментів клавіатури та прийняти його умови.