Великий преміальний кросовер Mercedes-Benz GLS отримав планове оновлення посеред життєвого циклу. Причому оновились одразу всі варіанти авто: основна модель Mercedes-Benz GLS, її спортивна AMG-версія, люкс-варіант з власним позначенням Maybach. Отже, почнемо з основної моделі Mercedes-Benz GLS.

Оновлений кросовер Mercedes-Benz GLS пізнається по зміненій решітці радіатора, де чотири горизонтальні планки отримали нове сріблясте оздоблення. Також змінився дизайн переднього бампера, додано більше чорного глянцю. Крім того, з’явились нові варіанти колісних дисків. А серед технічних змін – варто відзначити появу розширеного пакета для бездоріжжя, що містить захист кузова знизу та можливість збільшення кліренсу на 30 мм.

В салоні очікують нові варіанти оформлення: бежева шкіра Catalana або коричнева Bahia. Також з’явилась нова версія системи MBUX, а серед опцій – додано декоративне оздоблення, що раніше пропонувалось лише для лінійки Maybach.

Схожим чином змінилась й спортивна версія Mercedes-AMG GLS63: невеличкі оновлення ззовні, покращене оснащення всередині, нове кермо.

Проте особливим цей автомобіль робить його потужний 612-сильний двигун V8, що оснащено системою ISG: це інтегрований стартер-генератор, який додає потужності у перші миті під час рушання з місця або накопичує енергію під час гальмувань. Крім того, оновлений кросовер Mercedes-AMG GLS63 вирізняється особливими 22- та 23-дюймовими колісними дисками. Також автомобіль отримав нові налаштування підвіски та системи протидії кренів кузова.

Нарешті, кілька слів про люкс-варіант Mercedes-Maybach GLS600, для якого найголовніше – це виразний дизайн ззовні та беззаперечний комфорт всередині.

Автомобіль Mercedes-Maybach GLS600 вирізняється двоколірним забарвленням кузова, причому додався новий варіант: поєднання блакитного та сірого кольорів. В салоні використано перфоровану шкіру та встановлено нове кермо. Нарешті, як опція пропонується система MBUX Multi-Seat Entertainment, що передбачає три дисплеї позаду та розширені можливості голосового керування для пасажирів другого ряду.

Ну як, оновлений кросовер Mercedes-Benz GLS вражає? Але ж навіть за наявності величезних грошей (а він буде коштувати чимало), автомобіль доведеться зачекати: продажі стартують лише у вересні-жовтні поточного року.