Офіційний архів Стіва Джобса оголосив про публікацію своєї першої роботи – безплатної електронної книги під назвою «Зроби щось чудове» / Make Something Wonderful, повідомляє 9to5Mac. Книга вийде в цифровому форматі 11 квітня і міститиме збірку промов, листування, інтерв’ю, а також ніколи раніше не публікованих електронних листів, розмов і фотографій культового співзасновника Apple. Книга міститиме передмову від Лорен Пауелл Джобс і покликана надихнути читачів на «створення власних чудових речей».

Хоча цифровий реліз підтверджено, поки що неясно, чи готується друковане видання книги. Архів Стіва Джобса, запущений у вересні 2022 року, слугує сховищем для матеріалів, пов’язаних із Джобсом, включаючи раніше неопубліковані відео та електронні листи. Лорен Пауелл Джобс і Джоні Айв – одні з тих, хто допомагав створювати архів.

Фраза «Зроби щось чудове», яка стала натхненням для назви книги, походить від внутрішньої зустрічі в Apple, під час якої Джобс висловив своє переконання, що «один зі способів, у який, на мою думку, люди висловлюють свою вдячність решті людства, – це зробити щось чудове і викласти це на загальний огляд».

Посилання на завантаження книги на цифрових платформах має з’явитися 11 квітня на сторінці Архіву Стіва Джобса.