Компанія Jeep періодично бере участь у фестивалях своїх шанувальників, ще й приходить не з «пустими руками»: зазвичай готують різноманітні спеціальні версії автомобілів та цікаві концепти.

Ось і цього року компанія підготувала одразу декілька оригінальних доопрацьованих автомобілів, серед яких особливо варто відзначити концепт Jeep Wrangler Magneto 3.0 – це ж справжня «родзинка»! Адже, відповідно до власної назви, концепт Jeep Wrangler Magneto 3.0 отримав електричний двигун (де звісно присутні магніти); причому це вже третє втілення ідеї електричного позашляховика.

Спочатку взагалі з’явилась ідея електричного позашляховика, потім йому додали потужності. А ось цього разу – зробили можливість вибору двох режимів роботи електродвигуна (285 або 650 «коней»), налаштування інтенсивності рекуперації, а також реалізували систему допомоги на спуску та керування «однією педаллю» завдяки електроприводу.

Крім того, концепт Jeep Wrangler Magneto 3.0 помітно відрізняється дизайном. Розробники збільшили дверні отвори для доступу в салон (дверцят взагалі немає), нахили переднє скло, додали потужну раму-каркас позаду. В капоті з’явилось прозоре віконце, а на кузові – численний синій декор. Виглядає круто!

Проте схоже, що концепт Jeep Wrangler Magneto 3.0 створено не тільки для забавки та вражень, але і як тестовий прототип для випробовування електроприводу. Не виключено, що напрацювання різноманітних концептів серії Magneto надалі будуть використані для серійного електричного позашляховика Jeep Recon.