Схоже, що зйомки серіалу за мотивами популярної серії рольових ігор Fallout нарешті закінчено (або принаймні вони близькі до завершення). Про це пише актор Волтон Гоггінс (Justified, Django Unchained, The Hateful Eight) у своєму інстаграмі.

Він зізнається, що довгий час мовчав, бо був дуже зайнятий, але нарешті має час для себе та своєї родини — і обіцяє фанатам, що серіал для них стане справжнім “цунамі”. З іншого боку, його пост можна зрозуміти як те, що він закінчив працювати над своєю роллю — а згідно зі сторінкою серіалу на IMDb, Волтон Гоггінс з’являється лише у чотирьох серіях з десяти, тож є ймовірність, що зйомки все ж ще продовжуються.

Amazon Studios анонсувала серіал Fallout ще у липні 2020 р., але власне робота над ним стартувала лише через два роки, влітку 2022 р. Режисером серіалу виступає Джонатан Нолан (Interstellar, The Dark Knight, Westworld), у ролях також знялися Мойзес Аріас (Ender’s Game, The King of Staten Island), Елла Пернелл (Kick-Ass 2, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) і Кайл Маклаклен (Dune, Twin Peaks).

Дати релізу серіалу поки що немає, але скоріше за все, Fallout на телеекранах варто очікувати не раніше кінця 2023 р.