Чутки навколо серіалу за мотивами популярної серії рольових ігор Fallout точаться вже не перший рік — Bethesda “дражнила” фанатів ще у 2020-му році. Але нарешті роботи над ним розпочалися — хоча формального анонсу з боку Amazon досі не було, але вже з’явилися фото локації з “супер дупер мартом” із Fallout 4.

А незабаром після їх “витоку” актор Волтон Гоггінс (Walton Goggins — відомий зокрема за ролями у серіалі Justified та фільмі The Hateful Eight) у своєму інстаграмі опублікував наступну світлину, з якої можна зробити припущення, що у Fallout він гратиме гуля:

В коментарях до запису інший актор, Кайл Маклаклен (Kyle Maclachlan) відповів “Glad to be traveling it with you” — згідно зі сторінкою серіалу в IMDb, він також задіяний у його зйомках. На IMDb, до речі, вже можна побачити постер серіалу:

Amazon розпочала зйомки серіалу Fallout

Виробництвом Fallout займаються компанії Amazon Studios, Kilter Films та Bethesda Game Studios, інформації щодо орієнтовних строків виходу поки що немає — її, скоріше за все, доведеться почекати до формального анонсу.