Пару тижнів тому Paradox анонсувала кілька нових проєктів, у тому числі й Life by You, але тоді компанія по суті нічого про гру не розповіла. І от нарешті зараз було оприлюднено перший трейлер, а разом з ним — і деяку інформацію про новий “симулятор життя”.

Life by You виглядає прямим конкурентом найвідомішої гри у цьому жанрі — The Sims. Це й не дивно, адже її розробкою керує Rod Humble — колишній виконавчий віцепрезидент EA Play і голова лейблу The Sims. Також свого часу він був виконавчим директором компанії Linden Labs, що є розробником Second Life, та брав участь у розробці The Sims 2 і The Sims 3.

Від The Sims гру відрізнятиме, серед іншого, (ще) більше можливостей по налаштуванню домівок, зовнішнього вигляду, кар’єри, справжніх розмов тощо. Розробник обіцяє, що Life by You буде “найвідкритішим” симулятором життя, для якого буде надзвичайно легко створювати користувацькі модифікації.

Life by You розробляє внутрішня студія Paradox Tectonic, гра вийде тільки на ПК — у Steam та Epic Games Store, (в EGS гру вже можна передзамовити за 699 грн), дочасний доступ планується відкрити 12 вересня.