Минулого року Google під час презентації смартфонів Pixel 7 і Pixel 7 Pro анонсувала появу функції Photo Unblur в сервісі Google Photos. Вона використовує можливості чипсета Tensor G2 та допомагає робити розмиті фотографії чіткішими. Ця функція є ексклюзивною для смартфонів Pixel.

Схоже, що для нових моделей Pixel 8 і Pixel 8 Pro компанія готує нову функцію Video Unblur. Колегам з ресурсу 9to5google вдалось примусово увімкнути її у застосунку Google Photos. За аналогією з Photo Unblur, функція має зробити попередньо записані відео чіткішими. Поки що Video Unblur не створює помітної різниці, втім, очевидно, що вона знаходиться на ранньому етапі розробки.

В Google Photos з'явиться функція Video Unblur

Також у Google Photos вдалось знайти нові ефекти, які можна застосовувати до відео. Вони будуть відокремлені у вкладці Overlays під час редагування відео. Але, як і у випадку з Video Unblur, ці ефекти поки що не працюють в застосунку.

В Google Photos з'явиться функція Video Unblur

Загалом буде доступно 14 нових ефектів, включаючи VHS і Super 8, які мають створити ілюзію використання класичних відеоформатів.