На Steam з’явилась сторінка української нелінійної 2D горор-адвенчюри з назвою 4 days in *** від команди Tobi Torba Games.

Героїня гри приїхала на конференцію з інновацій у галузі здоров’я і зупинилася у дуже дивному готелі. Адміністратор попередив її, що підійматися на 4 поверх не варто, але кого і коли це зупиняло?

У 4 Days in *** гравець сам обирає, як буде розвиватися сюжет. Тобто він може обережно проходити гру, не наражаючись на небезпеки, або спробувати розгадати найстрашніші таємниці готелю.

Автори збираються створювати горор-атмосферу за допомогою звуків, музики та візуальних ефектів. Гравець може досліджувати готель і шукати секрети, приховані на кожному поверсі. Прийняті рішення призведуть до різних варіантів розвитку подій і кінцівок гри, яких декілька. Ну і звісно, у цьому готелі небезпечно, тож гравець повинен бути обережним, щоб дожити до фіналу.

Адвентюру 4 days in *** розробляє команда Tobi Torba Games, яка брала участь в Indie Cup Ukraine ’22 з цікавим проєктом Ambidexter. Але наразі автори, а це лише дві людини, ігровий дизайнер та програміст Микита Євдокименко й художниця Юлія Соколовська, вирішили приділити увагу іншій грі, якою і стала 4 days in ***.