В мережу потрапили фотографії нового покоління бездротових навушників Sony WF-1000XM5. Це топова модель у лінійці компанії, яка прийде на зміну навушникам WF-1000XM4, представленим у 2021 році.

Однією з претензій до четвертого покоління навушників був їх розмір. Зображення нової моделі натякає на те, що її корпус буде компактнішим за попередника. Також зміниться і сам дизайн гаджета, навушники матимуть більш сферичну форму. Будемо сподіватись, що такі зміни позитивно вплинуть на посадку WF-1000XM5 у вухах.

Sony WF-1000XM5 отримають оновлений дизайн і компактніший корпус

Кейс навушників також стане більш округлим, хоча в цілому буде нагадувати попередню версію. Для зарядки навушників використовуватиметься двохпінова система, замість трьохпінової. Також можна побачити деякі зміни у характеристиках, які стосуються зарядки кейса, зокрема 5V = 230 мА•год. В минулому поколінні було вказано 5V = 140 мА•год, тож можна розраховувати на підтримку швидшої зарядки.

Sony WF-1000XM5 отримають оновлений дизайн і компактніший корпус

Фотографії внутрішніх компонентів навушників можуть свідчити про те, що WF-1000XM5 отримають двохдрайверну систему. Що, своєю чергою, забезпечить користувачів кращим звучанням. Втім, поки що це лише припущення.

Sony WF-1000XM5 отримають оновлений дизайн і компактніший корпус

Sony WF-1000XM5 нещодавно отримали сертифікацію FCC, тож можна очікувати на офіційний анонс навушників уже найближчим часом.