Не так і багато смартфонів можуть запропонувати цікаві аксесуари чи модульні кейси. Останні являють собою здебільшого чохли з підставками та/або додатковими тримачами (на кшталт попсокет) для більшої зручності. Подібний модульний кейс для смартфонів Samsung Galaxy S23 тепер має на дві більше подібні опції.

Перший аксесуар — невеличка складана тринога Slim Tripod Stand. Вона кріпиться позаду і дозволяє встановити смартфон перед собою в портретній чи альбомній орієнтації. Таким чином смартфон можна зручно розмістити перед собою на столі, наприклад, для спілкування по відеозв’язку або перегляду відео. В напівскладеному стані вона зможе виконувати функцію тримача, яким часто користуються відеоблогери для знімання відео.

Розміри Slim Tripod Stand становлять 52×10,5×96 мм, а вага — 70 грамів. Аксесуар представлено лише в сірому кольорі.

Другий варіант цікавіший. Він називається Camera Grip Stand. Це також підставка з таким самим принципом кріплення, але вона має більше можливостей. Окрім пари варіантів розташування, вона також моє вбудований розкладний трипод. Ба більше, в підставці є знімна кнопка, яка працює із застосунком камери. Вона підтримує Bluetooth-зв’язок зі смартфоном й може використовуватися для віддаленого «спуску затвора» для, скажімо, групових світлин чи запису відеоблогів.

Camera Grip Stand зробили лише в білому кольорі з чорними вставками. Габарити підставки складають 64×26×74 мм при вазі у 85 грамів.

Аксесуари поки що з’явилися не в усіх країнах. Для прикладу, вартість Slim Tripod Stand в магазинах Великої Британії становить £34, а Camera Grip Stand в Китаї обійдеться приблизно у $45. Обидва аксесуари додатково потребують фірмовий Clear Gadget Case, офіційна ціна якого в Україні становить 2199 гривень.