Напевно, кожен фанат Formula One мріє про те, щоб сісти за кермо справжнього боліда та проїхатись однією з улюблених трас. Реалізувати цю мрію задача не з легких, тож залишається, в кращому випадку, купувати кермо для консолі чи PC та ганяти у F1 2022.

Однак, Memento Exclusives та команда Oracle Red Bull Racing вирішили запропонувати більш імерсивне занурення в ігровий процес. Вони створили симулятор, який виглядає, як чемпіонський болід RB18, на якому Макс Ферстапен став чемпіоном Formula One у сезоні 2022 року.

Для виготовлення симулятора використовуються ті ж процеси, що і для реальних болідів. Фактично, ви отримуєте кокпіт боліда RB18 з інтегрованим монітором AOC, динаміками, та усім іншим залізом, яке потрібно для ігрового процесу. Вам залишається лише під’єднати симулятор до мережі й можна вирушати на прогрівочне коло.

Версії The Champions Edition і The Race Edition

Симулятор доступний у двох версіях: The Race Edition вартістю £74 999 і The Champions Edition, яка оцінюється в £99 999. Друга відрізняється наявністю переднього антикрила. Можна обрати ліврею Макса Ферстапена або Серхіо Переса.