Blizzard планує провести бета-тест Diablo IV, причому у два етапи. Цими вихідними, 17-19 березня, він буде у форматі Early Access – доступний для тих, хто зробив попереднє замовлення будь-якої версії гри, тоді як наступними, 24-26 березня — вже для всіх бажаючих, у вигляді відкритої бети.

Для першого етапу вже доступне попереднє завантаження, яке показує чималенький розмір гри: так, повна інсталяція цієї бети займатиме цілих 84 ГБ, і вдвічі менше — версія без текстурного паку високої роздільної здатності.

У ході бета-тесту гравцям буде доступний пролог і весь перший акт Diablo IV, з першою зоною Fractured Peaks, прокачати персонажа можна буде до 25 рівня. На перших вихідних будуть доступні три класи героїв: Варвар, Чародійка і Розбійниця, на відкритому бета-тесті до них приєднаються Друїд і Некромант. Прогрес між обома етапами бета-тестування зберігатиметься, але по його закінченні всі створені персонажі будуть видалені.

Diablo IV має вийти вже зовсім скоро, 6 червня цього року. Стандартна версія гри коштує 2,449 грн, “цифровий делюкс” — 3,149 грн, “ультимативне” видання — 3,499 грн.