Конференція Google I/O відбудеться 10 травня, а це означає, що до анонсу нових смартфонів Pixel залишилось трохи менше як два місяці. Очікується, що під час заходу компанія офіційно презентує модель середнього цінового сегмента Pixel 7a, а також свій перший складаний смартфон Pixel Fold.

Тепер же стало відомо, що користувачам не доведеться довго чекати, поки новинки надійдуть у продаж. Повідомляють, що Pixel Fold разом з Pixel 7a і навушниками Pixel Buds A-Series у новому блакитному кольорі будуть випущені в середині червня.

У документах одного з ритейлерів, що потрапили в мережу, також міститься інформація щодо кольорів смартфонів. Pixel Fold буде доступний у двох варіантах: Carbon (чорний або сірий колір) та Porcelain (білий). Для нього будуть доступні чохли у кольорах Haze Midtone, Porcelain і Sky. Для Pixel 7a передбачено три кольори: Carbon, Cotton і Arctic Blue. А чохли для нього матимуть кольори Jade, Arctic Blue, Carbon і Cotton White.

Нарешті, Pixel Fold буде доступним із 256 ГБ або 512 ГБ вбудованої пам’яті, а Pixel 7a можна буде придбати тільки у варіанті зі 128 ГБ накопичувачем.