Однією з найцікавіших і найзручніших фішок смартгодинників Samsung протягом довгого часу був поворотний механічний безель навколо дисплею. З його допомогою зручно здійснювати навігацію по системі (яка теж була адаптована під безель), а також він дарує певне відчуття користування класичним механічним годинником.

Дебютував безель ще у 2015 році, в моделі Gear S2. Однак, останніми роками Samsung почала приділяти йому менше уваги. Спершу компанія розділила моделі на версії з безелем і без нього, а в Galaxy Watch5 / Watch5 Pro повністю від нього відмовилась на користь цільного шасі з сенсорним безелем.

Samsung може повернути механічний безель у Galaxy Watch6 Pro

Поворотний безель в Samsung Gear S2

Тим часом в мережі з’явилась інформація, що механічний безель може повернутися в Galaxy Watch6 Pro. Він буде ексклюзивом саме для Pro-версії смартгодинника, який буде пропонуватися у двох розмірах (Galaxy Watch5 Pro доступний тільки у розмірі 45 мм).

Щодо інших технічних характеристик, повідомляють, що Samsung збільшить місткість акумуляторів у годинниках, що не може не радувати, а також буде використовувати захисне скло із закругленням.