Нещодавно ми розповідали, що macOS-версія Telegram отримала режим економії енергії. Тепер же компанія випустила оновлення і для мобільного застосунку, яке додає Power Saving Mode.

Режим економії енергії дозволяє відключити анімації та інші ефекти Telegram. Це знизить навантаження на чипсет і тим самим подовжить час роботи від акумулятора. Також цей режим може стати у пригоді власникам не дуже потужних пристроїв – застосунок стане працювати трохи швидше.

Power Saving Mode можна налаштувати на автоматичне ввімкнення, коли заряд акумулятора досягає певного відсотка, — з окремими опціями для контролю над різними ефектами.

Також Telegram додав можливість більш гнучко змінювати швидкість відтворення відео, голосових та відеоповідомлень. Можна обрати будь-яку швидкість у діапазоні 0.5х-2.5х.

У групах до 100 учасників відтепер можна подивитись коли повідомлення прочитав той, чи інший учасник. Ще користувачі можуть контролювати, кому дозволено додавати їх до груп. Якщо ви запрошуєте когось, хто обмежує цей дозвіл, тепер можна швидко надіслати їм запрошувальне посилання у повідомленні.

Окрім того, застосунок отримав ще декілька дрібних апдейтів, таких як динамічний порядок пакунків наліпок, перекладені описи для ботів, покращена підтримка папок на iOS та, звісно, нові анімовані емодзі й реакції.