Розробник з Нідерландів створив фотостудію та модельне агентство зі штучним інтелектом під назвою Deep Agency. За $29 на місяць через нього можна отримати якісні фотографії на різних фонах, а також згенерувати зображення ШІ-моделей на основі заданої підказки.

«Найміть віртуальних моделей і створіть віртуального двійника з аватаром, схожим на вас. Покращіть свої фото та попрощайтеся з традиційними фотосесіями», – йдеться на сайті.

За словами творця Денні Постма, платформа використовує найновіші моделі штучного інтелекту, що перетворюють текст на зображення, тобто моделі на кшталт DALL-E 2, і є доступними в будь-якій точці світу. На платформі ви можете налаштувати свою фотографію, обравши позу моделі та описавши, що ви хочете, щоб вона робила.

Постма заявляє у Твіттері, що сайт «у відкритій бета-версії» і що «все буде ламатися». Поки що, щоб модель спрацювала, у запиті потрібно вказати sks female, тобто сайт генерує зображення лише жінок, якщо ви не придбаєте платну підписку, яка відкриває доступ до трьох інших моделей, однієї жінки та двох чоловіків, а також дозволяє завантажувати власні зображення для створення «штучного двійника».