Видання Carscoops стверджує, що хетчбек Volkswagen Golf восьмої генерації буде оновлено протягом 2023 року – автомобіль надійде до продажу вже як версія 2024 модельного року. Але чого очікувати?

Перш за все, зміни зовнішності: наприклад, можуть з’явитись нові фари з Х-подібними елементами, інший передній бампер, нові колісні диски. Друге: також оновлений Volkswagen Golf має отримати збільшений дисплей в салоні (12- або навіть 15-дюймовий), очікується поява системи «Smart Air Vents», та ін..

Гама двигунів в основному буде складатись з бензинових моторів TSI різного робочого об’єму (1,0/1,5/2,0 літри) з додатком у вигляді «м’якого гібрида». Також очікуємо оновлену версію GTE з PHEV-гібридом, що зможе подолати більшу дистанцію на одній зарядці акумулятора. Майбутнє дизелів TDI не визначене.

Цікаво: схоже, це буде останній Volkswagen Golf з класичними ДВЗ й надалі компанія Volkswagen зосередить свої зусилля на електромобілях. Проте вже відомо, що ім’я Golf залишиться! Наприклад, наступну генерація хетчбеку може отримати назву Volkswagen ID.Golf, отже історія моделі Volkswagen Golf все одно продовжиться.