Таке враження, що Vampire Survivors відкрив чергову скриньку Пандори ігрової індустрії. Як раніше було модно створювати Soulslike-ігри, тепер модно розробляти Survivors-like. Зустрічайте ще один – Deep Rock Galactic: Survivor.

Як можна побачити з назви, це Survivors-like у всесвіті популярної кооперативної гри про космічних гномів Deep Rock Galactic. Гра, що вийшла у 2020 р., зібрала чималу аудиторію (згідно з оцінками, від 3,5 до 6 млн гравців), і звісно ж, розробники вирішили розширювати свою галактику, а тут як раз бум клонів Vampire Survivors.

Deep Rock Galactic: Survivor – це однокористувацька гра, у якій персонаж, звісно ж, гном, рубає породу та орди монстрів. Стрільба, як і має бути у Survivors-like – автоматична. Різноманітна зброя, її прокачка, бонуси й таке інше додаються.

Розробляє Deep Rock Galactic: Survivor не Ghost Ship Games, автори оригінальної гри, а стороння студія Funday Games. Ghost Ship буде видавцем проєкту.

Deep Rock Galactic: Survivor цього року вийде у Дочасному доступі Steam, а спостерігати за грою можна, підписавшись на її сторінку.