Так, це черговий «автомобіль, для ринків що розвиваються» (Індія, Таїланд, Малайзія, Бразилія). Проте від цього він не стає менш важливим. Адже седан Honda City – це ще й один з найбільш доступних автомобілів від японської компанії.

І він щойно зазнав оновлень! Щоправда, навряд їх можна назвати радикальними: седан Honda City отримав новий передній бампер та змінену решітку радіатора, позаду встановлено бампер з дифузором, з’явились нові колісні диски. В салоні Honda City тепер використані якісніші матеріали оздоблення та додано бездротову зарядку.

Що стосується технічної частини, то автомобіль Honda City втратив дизельний варіант, але розширив гаму гібридних версій: як основа виступає 1,5-літровий бензиновий двигун, у парі з ним працює електромотор – сумарна потужність сягає 126 «коней». Хоча базовим варіантом виступає звичайний бензиновий двигун: також 1,5 літра, але потужність менше – 121 к.с.

Гібридний варіант отримає власну трансмісію, що немає традиційних передач; то ж він не вимагає перемикань. Звичайний бензиновий двигун може працювати у парі з «механікою» або варіатором.

Але навіть мінімальний варіант Honda City зі звичайним двигуном та МКПП оцінюється близько $14 тис., а гібридна версія Honda City й взагалі стартує з позначки у $23 тис. Якось не дуже вже й «бюджетний седан» виходить…