Видання Carscoops оприлюднило чергову порцію шпигунських світлин, де знайшлось багато цікавого. Наприклад, прототип електромобіля BMW i4 M – нехай позначення умовне, але все до того наближається.

Адже ключові нюанси справжньої «M-ки» тут вже «на місці». А саме: власний передній бампер та великі «ніздрі», розширені крила зі збільшеними колесами та потужними гальмами, допрацьована задня частина з дифузорами для виходу повітря.

Допоки незрозуміла технічна частина електромобіля, що може отримати назву BMW i4 M. Але розглядається варіант використання приводу з чотирма електродвигунами – по одному на кожне колесо. Це забезпечить не тільки високу потужність (1000-1200 к.с.) але й феноменальні можливості по керуванню: можна буде робити розворот на місці та «крутити пончики», керувати напрямом тяги під час дрифту або у повороті.

Наразі офіційної інформації про підтверджений запуск серійного виробництва BMW i4 M ще немає, проте зважаючи на ретельність опрацювання прототипу – схоже, питання вже вирішено і вирішено позитивно.