Хоча ці оновлення й невеликі – відмічає видання INSIDEEVs. Отже, найбільш помітні зовнішні оновлення зібрані в передній частині Volkswagen ID.3.

Наприклад, використаний новий бампер з додатковими боковими каналами для повітря. Також встановлено новий подовжений капот – тепер електромобіль Volkswagen ID.3 позбувся чорної вставки перед лобовим склом. А ще додано новий колір «оливковий металік» та змінились колісні диски.

В салоні зміни ще менш помітні, але насправді їх навіть більше, ніж ззовні. Отже, відтепер використовується 12-дюймовий сенсорний дисплей, замість 10-дюймового раніше. Крім того, оновлено ПО електромобілю та меню системи керування, додано нові функції прокладання маршруту з урахуванням наявних зарядних станцій.

Зверніть увагу й на появу нових центральних дефлекторів під новим дисплеєм: змінилась форма, додалось позначення моделі. Крім того, передня панель отримала покриття з прострочуванням, а сидіння віднині мають інтегрований підголівник й також отримали декоративну вставку з назвою лінійки моделей.

Інформації щодо технічних оновлень мінімум. Наразі підтверджено використання електромотора потужністю 150 кВт або 204 к.с. та заднього приводу. Також покупцям буде запропоновано два акумулятори на вибір – з ємністю 58 або 77 кВт·год (ємність, що реально може використовуватись).

Варто зауважити, що версія з більшим акумулятором підтримує зарядку потужністю до 170 кВт; версія з меншим акумулятором – лише до 120 кВт. Але у будь-якому варіанті, на поповнення акумулятора у межах 5-80% знадобиться 30-35 хвилин. Максимальна заявлена дистанція пробігу Volkswagen ID.3 з найбільшим акумулятором – близько 550 км.

Початок постачання оновлених електромобілів Volkswagen ID.3 покупцям очікується у другій половині 2023 року. До того часу можлива поява й інших версій оновленого електромобіля.