DESTRUCTURE: Among Debris, одна з українських ігор, про які ми щойно розповідали в матеріалі «Зроблено в Україні: українські ігри 2023», вийшла на Steam.

Над цим вибуховим міксом арканоїда, повітряного хокея, bullet hell та roguelike у сетингу постапокаліпсиса працювала справді інтернаціональна команда. Засновник та гейм-дизайнер Team Instant Defeat – львів’янин, саунд-дизайнер – італієць, композитори – датчани, видавець – польська RockGame.

За сюжетом DESTRUCTURE: Among Debris після певної руйнівної апокаліптичної події все, що залишилося від світу – це гори сміття й уламків, покинуті споруди та агресивні автоматичні турелі, і ваша місія – остаточно очистити його від цього запиленого безладу.

Як і у звичайному арканоїді ви відбиваєте шар, який руйнує елементи рівня. Але, крім цього, ви збираєте бонуси, які можуть дозволити вам стріляти з різної зброї. Але мотлох, який ви знищуєте, у відповідь теж стріляє по вас з автоматичних турелей. Виглядає та грається все це досить забавно. Щоб упевнитися в цьому можете спробувати демо-версію на сторінці гри.

На честь релізу до 6 березня 2023 р. DESTRUCTURE: Among Debris, яка звісно ж має українську локалізацію, коштує усього 180 грн.

Нагадаємо, DESTRUCTURE: Among Debris – одна з ігор переможців Indie Cup Ukraine’22.