iPhone 15 Pro вийде у темно-червоному кольорі, а iPhone 15 – у рожевому та блакитному

Останніми роками Apple постійно додає нові кольорові варіанти для iPhone, які мають відрізняти смартфони від попередніх поколінь. Наприклад, минулого року iPhone 14 та iPhone 14 Pro були презентовані у фіолетових відтінках.

Цієї осені моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max можуть отримати корпус у темно-червоному кольорі, трохи нагадує відтінок Burgundy в смартфонах Samsung. Код кольору – #410D0D. Решта кольорової гами має бути більш звичною: Silver, Gold, Space Gray, а також яскраво-червоний (PRODUCT)RED.

Щодо iPhone 15 та iPhone 15 Plus, повідомляють, що ці моделі можна буде придбати в рожево-малиновому та блакитному кольорі. Відповідні коди кольорів: #CE3C6C і #4DB1E2. Також смартфони будуть доступні в ряді інших кольорів: чорному, білому, червоному тощо.

Не виключено, що темно-червоний iPhone 15 Pro буде пропонуватися ексклюзивно в титановому корпусі, чутки навколо якого вже давно ходять мережею. Втім, в Apple ще є час змінити свої плани стосовно кольорів iPhone – перші інженерні тести нової лінійки мають стартувати в березні, а масове виробництво, орієнтовно, в червні-липні.