Останніми роками Apple постійно додає нові кольорові варіанти для iPhone, які мають відрізняти смартфони від попередніх поколінь. Наприклад, минулого року iPhone 14 та iPhone 14 Pro були презентовані у фіолетових відтінках.

Цієї осені моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max можуть отримати корпус у темно-червоному кольорі, трохи нагадує відтінок Burgundy в смартфонах Samsung. Код кольору – #410D0D. Решта кольорової гами має бути більш звичною: Silver, Gold, Space Gray, а також яскраво-червоний (PRODUCT)RED.

iPhone 15 Pro вийде у темно-червоному кольорі, а iPhone 15 - у рожевому та блакитному

Щодо iPhone 15 та iPhone 15 Plus, повідомляють, що ці моделі можна буде придбати в рожево-малиновому та блакитному кольорі. Відповідні коди кольорів: #CE3C6C і #4DB1E2. Також смартфони будуть доступні в ряді інших кольорів: чорному, білому, червоному тощо.

iPhone 15 Pro вийде у темно-червоному кольорі, а iPhone 15 - у рожевому та блакитному

Не виключено, що темно-червоний iPhone 15 Pro буде пропонуватися ексклюзивно в титановому корпусі, чутки навколо якого вже давно ходять мережею. Втім, в Apple ще є час змінити свої плани стосовно кольорів iPhone – перші інженерні тести нової лінійки мають стартувати в березні, а масове виробництво, орієнтовно, в червні-липні.