Сьогодні було презентовано оновлені автомобілі Peugeot 508 та Peugeot 508 SW, які отримали новий дизайн передньої частини та гібридні двигуни.

Компанія Peugeot продовжує культивувати свій фірмовий дизайн з «кігтями», то ж вирішила використати таке рішення не тільки позаду, але й попереду. Тому головною особливістю оновленої моделі Peugeot 508 стало змінене «обличчя»: дуже розтягнута решітка радіатора, вузькі фари, потрійні LED-смужки – що як раз так нагадують сліди від кігтів.

Також додані нові кольори кузова та колісні диски, використана нова емблема-логотип, а позаду з’явився напис Peugeot поміж ліхтарями.

В салоні змінилась центральна консоль, де тепер встановлено мініатюрний джойстик АКПП замість традиційного важеля. Варто зазначити, що всі версії Peugeot 508 отримають 8-ступеневий «автомат». Крім того, змінена графіка дисплеїв – центрального та водійського. До речі, зверніть максимально увагу на дисплей водія: він має індикатори, характерні для гібрида і це не просто так!

Адже чи не найголовнішою технічною зміною для оновленого автомобіля Peugeot 508 є широке провадження PHEV-гібридів. Відтепер посередині моторної гами розміщені гібриди потужністю 180 або 225 к.с., що побудовані на основі бензинового турбодвигуна PureTech та електромотору. Такі версії мають передній привод.

Максимальним варіантом є спеціальна версія PEUGEOT SPORT ENGINEERED: також PHEV-гібрид на основі бензинового мотора, проте вже 360 «коней» та повний привод. А мінімальним варіантом є 130-сильні версії Peugeot 508: невеличкий 1,2-літровий бензиновий двигун або 1,5-літровий дизель, передній привод.

До речі, схожим чином оновився й універсал Peugeot 508 SW: змінений дизайн передньої частини, розширення гами гібридів. Хоча навряд чи універсал з’явиться в Україні (в сучасній лінійці Peugeot 508 його немає), та й гібриди під питанням.

Але у гамі оновленої моделі Peugeot 508 передбачена ще одна версія, яка буде доступна на певних ринках – це бензиновий варіант з 218-сильним 1,6-літровим мотором та 8-ступеневим «автоматом», й без будь-яких гібридних додатків.