Оновлені супер-кросовери BMW X5 M та BMW X6 M отримали власний дизайн

Не встигли ми порадіти, що при оновленні автомобілів BMW X5 та BMW X6 вони зберегли звичний дизайн, як «німці» продемонстрували – є ще порох!

Наприклад, у вигляді суперкросоверів BMW X5 M та BMW X6 M, які отримали власний дизайн передньої частини: якщо фари змінились як у звичайних моделях X5 та X6, то величезна чорна вставка віднині нагадує BMW XM.

Крім того, кросовер BMW X5 M отримав змінені задні ліхтарі, для двох моделей додано нові кольори кузова, попереду встановлені 21-дюймові, а позаду використані навіть 22-дюймові колеса. Крім того, зауважимо, що наразі моделі BMW X5 M та BMW X6 M випускаються тільки у виконанні Competition. А це означає наявність суперпотужних гальм та спортивної вихлопної системи з чотирма патрубками.

В салоні зміни очікувані – великий плаский видовжений дисплей та нова операційна система. Крім того, моделі BMW X5 M та BMW X6 M вирізняються спортивним кермом та сидіннями, а також покращеним оздобленням.

Окрім зовнішніх змін – є інновації й під капотом: бензиновий турбодвигун V8 4.4 отримав змінені турбіни, покращені системи охолодження та змащення, підсилений колінчастий вал. А ще додано систему MHEV («м’який гібрид»), змінено передаточні числа 8-ступеневого «автомату», переналаштовано підвіску.

Зрештою обидва автомобілі пропонують потужність 625 «коней» та 750 Нм крутного моменту. Вони здатні прискорюватись 0-100 км/год за 3,9 секунди та набирати максимум 250 км/год або навіть 290 км/год з опційним пакетом.

Вражає? Тоді готуйте приблизно 160 тис. євро – зазвичай BMW X5 M трошки дешевше, а модель BMW X6 M трошки дорожче. Але хто ж рахує, коли купляють такі автівки…