Нещодавно ми розповідали про оновлення BMW X5, але ж разом з ним оновився й споріднений купе-подібний кросовер BMW X6. Причому в останньому випадку акцент було зроблено на спортивний характер моделі.

Наприклад, віднині всі версії BMW X6 обов’язково отримають пакет М Sport: власний передній бампер, великі 20-дюймові колеса, М-підвіска. Серед інших оновлень – нові фари та вихлопні патрубки.

Зверніть увагу, що оновлений кросовер BMW X6 представлений у версії М60і. До появи оригінальної «М»-ки, саме ця версія є найбільш потужною у гамі моделі – всередині ховається 4,4-літровий V8 на 530 «коней» та 750 Нм крутного моменту. Звісно, окрім V8 в гамі моделі є й інші двигуни – рядні 6-цилиндрові бензинові або дизельні. Варто відзначити, що аналогічно до BMW X5, загалом всі версії BMW X6 отримали MHEV-додаток, тобто «м’який гібрид».

Також всередині ховається оновлений салон. Й знов таки, аналогічно до BMW X5, модель BMW X6 отримала подвійні дисплеї під одним склом та змінену центральну консоль. Ключові відмінності полягають у М-аксесуарах: спортивне кермо та сидіння, накладки на педалях, підсвічені М-логотипи.

Новинка BMW X6 буде доступна для придбання орієнтовно з квітня цього року – як і BMW X5. Проте вартість моделі BMW X6 зазвичай дещо вища, ніж BMW X5.