Попри те що з релізу No Man’s Sky минуло вже понад шість років, розробник не припиняє її підтримку і продовжує випускати регулярні апдейти – завдяки яким йому вдалося поступово змінити ставлення гравців до своєї гри. Нагадаємо, спочатку реакція ігрової спільноти була винятково негативною через те, що у грі не було багато чого з обіцяного студією Hello Games у ході розробки. Проте зараз у No Man’s Sky з оцінками все дуже добре: у Steam її рейтинг становить 75% за весь час та 85% – за останній місяць.

Чергове велике оновлення, No Man’s Sky Fractal (номер версії 4.1) – перше цього року і десь тридцяте (!) загалом. Воно додає у гру швидкісний корабель Utopia Speeder і нову експедицію Utopia, в якій гравці мають відновити покинуту сонячну систему за допомогою ексклюзивної для цієї експедиції механіки крафту. Також у цьому оновленні з’явився “каталог досягнень” – Wonders Catalogue, в якому збирається інформація про ваші відкриття на різних планетах.

Також у No Man’s Sky Fractal реалізована підтримка PlayStation VR 2. Власне віртуальну реальність у гру розробник додав ще у 2019 р., у доповненні Beyond (2.0), і тепер гравці отримають повну підтримку функціональності нової гарнітури: зворотний тактильний зв’язок шолома, керування “мультитулом” та виконання інших операцій за допомогою контролерів Sense, відстеження положення голови тощо.

Крім того, No Man’s Sky Fractal додає підтримку керування за допомогою гіроскопів у версіях для Switch, PlayStation та Steam Deck, а на Switch додатково пропонуються ексклюзивні місії Nexus і Quicksilver.