Компанія Microsoft готується до запуску оновлення застосунку Teams 2.0. Нова версія програми має суттєво поліпшити продуктивність та використання ресурсів ПК.

Наразі всередині компанії вже почали тестування. Також деяку частину роботи можуть побачити користувачі вбудованої версії в Windows 11. Але широкий запуск оновлення має з’явитися у березні.

Компанія готувала Microsoft Team 2.0 роками. Застосунок переходить з Electron на Microsoft’s Edge Webview2, також використовує React та Javascript, що найближчими місяцями відобразиться в покращеннях інтерфейсу. Разом з цим додаток зменшить навантаження на ЦП та на 50% скоротить використання оперативної пам’яті, що має добре вплинути на автономність лептопів.

Тож новий Teams має швидше запускатися та краще працювати, що буде особливо помітно на стареньких лептопах. Це має відповісти чималій кількості критики та скарг від користувачів.

Очікувати на Microsoft Team 2.0 варто наприкінці наступного місяця. На випадок проблем у роботі нової версії додаток матиме перемикач, який дозволить повернутися на попередню.