Видання Carscoops демонструє перші шпигунські світлини автомобіля Skoda Kodiaq нової генерації – тепер у власному кузові. Адже раніше зустрічались лише «мули»-прототипи в змінених кузовах. Наразі кросовер Skoda Kodiaq повністю вкрито маскувальною плівкою, проте деякі дизайнерські рішення вже зрозумілі.

Наприклад, новий Skoda Kodiaq отримає майже вертикальну решітку радіатора з широкими планками та фірмову «губу» капота. Передній бампер буде мати вентиляційні прорізи по краях, також можна побачити двосекційні ліхтарі.

Очікується, що новинка буде побудована на MQB-платформі та загалом отримає техніку попередника, яка буде еволюційно покращена. Одним з найцікавіших варіантів має стати PHEV-гібрид, що поєднає 1,5-літровий бензиновий двигун та електромотор. Така версія запропонує потужність близько 272 к.с. та можливість здійснювати короткі подорожі виключно на електроприводі.

Дебют повністю нового Skoda Kodiaq очікується до кінця поточного року. Тоді ми зможемо побачити фінальний дизайн автомобіля та дізнатись всі технічні подробиці.